Naša ponuda vezane ja najviše. U našoj ponudi se nalaze i
icematic ledomati polovni kao i
icematic ledomat. Imamo ledomate za ugostiteljske objekte, restorane kafice a popularni ice matic ledomati su: icematic d201
ledomat icematic cijena, ledomat icematic cena
ledomat icematic. Rashladna ugostiteljska oprema.
ledomat icematic dijelovi isto tako za restorane i objekte
ledomat icematic e25
ledomat icematic e35
ice o matic lights
icematic k25 - Rashladna ugostiteljska oprema.
ledomat icematic n20l i n25 i n20.

Ledomat ICEMATIC za ugostiteljstvo

Icematic ledomati

Kockasti led sa rupom

Naši Icematic ledomati sa ugrađenim spremnikom nude dnevnu potrošnju od 23 do 140 kg leda. Opremljeni su sustavom koji omogućava pouzdan rad čak i kod vrlo vapnenaste vode. ICEMATIC ledomati proizvode specifičan oblik leda s rupom, koji korisnici posebno cijene zbog svoje velike površine za izmjenu topline. Ovaj oblik leda, kada se utopi u tekućinu, brzo snižava temperaturu, što ga čini idealnim za širok spektar ugostiteljskih primjena.

Modularni led

Modularni led ledomati su dizajnirani za široku paletu korisnika uključujući fast food restorane, diskoteke, hotele i barove. Kombinacija niske potrošnje energije i niskih investicijskih troškova čini ih atraktivnim rješenjem za različite poslovne potrebe. Modularni dizajn omogućava prilagodbu kapaciteta prema zahtjevima korisnika, osiguravajući optimalnu učinkovitost i ekonomičnost.

Lisnati led (ljuskasti)

Ledomati za ljuskasti led proizvode led koji je suh, ali blizu točke otapanja, omogućavajući značajnu uštedu energije i maksimalni kapacitet hlađenja. Ova vrsta leda je posebno korisna u supermarketima i restoranima za izlaganje i očuvanje svježe ribe i hrane. Također se koristi u medicinskim laboratorijima i različitim industrijskim aplikacijama gdje je potrebno učinkovito hlađenje.

Spremnici za led

ICEMATIC spremnici za led su specijalno dizajnirani da se savršeno uklope u različite modele modularnih ledomata i ledomata za lisnati led. Ovi spremnici osiguravaju optimalno skladištenje proizvedenog leda, omogućujući praktičan pristup i održavanje visoke kvalitete leda.

Zašto odabrati Ledomat ICEMATIC?

  • Pouzdanost: Naši ledomati su dizajnirani za dugotrajnu upotrebu i pouzdan rad, čak i u najzahtjevnijim uvjetima.
  • Energetska učinkovitost: Svi naši modeli su optimizirani za nisku potrošnju energije, čime smanjuju operativne troškove.
  • Raznovrsnost: Bilo da vam je potreban kockasti, modularni ili ljuskasti led, imamo rješenje koje će zadovoljiti vaše specifične potrebe.
  • Visoka kvaliteta leda: Proizvedeni led karakterizira brza izmjena topline i učinkovito hlađenje, što ga čini idealnim za različite primjene u ugostiteljstvu i industriji.

Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli odabrati idealan model ledomata za vaše poslovanje i osigurali najbolju podršku i uslugu.

Kako nas kontaktirati?

Ako imate bilo kakva pitanja ili jednostavno želite saznati više o našim proizvodima, molimo vas da nas kontaktirate ispod!

Naša Lokacija

Krehin gradac b.b., Čitluk

Kontakt:

+387 63 211 730

Email

info@eurotim.ba

Kontakt Forma

Možete nas kontaktirati i putem kontakt forme!