Šankovi za ugostiteljstvo, Šankovi za kafice, Ugostiteljski Šankovi. Naša ponuda vezane ja najviše za Šankovi za restorane, Bar za restoran, barovi za restorane. Izrada Barova za restorane, izrada barova za kafiće. Radimo sankovi za restorane, sankovi za ugostiteljstvo. Sankovi za kafice, Sankovi za ugostiteljste objekte. Sankovi za restorane. Sankovi. Radimo izradu barova za ugostiteljske objekte. Šankovi za kafiće, Izrada ugostiteljski kuhnji Kuhinje za ugostiteljstvo. Šankovi za kafiće, Izrada šankova po mjeri, Izrada šankova za ugostiteljske objekte, Šankovi po mjeri, Šankovi za restorane, Šankovi za kafiće. Izrada šankova po mjeri, Izrada šankova za ugostiteljske objekte. Izrada šankova po mjeri

U našoj ponudi opremanja objekata imamo šankove iz vlastite proizvodnje, kao i izložbene vitrine.

Šank se uglavnom sastoji od hlađenog dijela za piće sa agregatom i hlađenim boksevima. Vrata na boksevima mogu biti inox-na ili staklena, kao i ladice za piće. Neutralni dio sadržava ladicu za toz, sudoper, prostor za ledomat i perilicu čaša, a raspored može biti prilagođen zahtjevima investitora po mjeri, Izrada šankova za ugostiteljske objekte.

Šankovi se rade s pripremom za montažu maske i ploče, a u dogovoru sa investitorom možemo isporučiti i montirati masku prilagođenu izgledu interijera. Izrada šankova za restoran.

Izrada šankova po mjeri

U našoj ponudi opremanja ugostiteljskih objekata, nudimo vrhunske šankove iz vlastite proizvodnje, kao i izložbene vitrine. Naša dugogodišnja tradicija i iskustvo u ovom segmentu omogućavaju nam da ponudimo proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i funkcionalnosti.

Karakteristike naših šankova

Hlađeni dio šanka:

Agregat za hlađenje: Omogućava konstantno održavanje optimalne temperature za pića.

Hlađeni boksevi: Dostupni s inox vratima ili staklenim vratima, pružajući mogućnost odabira prema estetici i praktičnosti.

Ladice za piće: Dizajnirane za jednostavan pristup i organizaciju raznovrsnih pića.

Neutralni dio šanka:

Ladica za toz: Praktično rješenje za odlaganje otpada, omogućava čistoću radnog prostora.

Sudoper: Neophodan za održavanje higijene i čistoće tokom rada.

Prostor za ledomat: Osigurava dovoljno prostora za uređaj koji je ključan za pripremu osvježavajućih pića.

Perilica čaša: Integrirani prostor za perilicu čaša omogućava brzo i efikasno pranje posuđa, čime se smanjuje vrijeme potrebno za servisiranje gostiju.

Prilagodba šanka prema zahtjevima investitora

Jedna od ključnih prednosti naših šankova je njihova prilagodljivost. Svaki šank može biti konfiguran prema specifičnim zahtjevima investitora, uključujući:

Prilagođavanje rasporeda: Mogućnost reorganizacije prilikom izrade šankova elemenate šanka kako bi se postigla maksimalna funkcionalnost i efikasnost u radu.

Priprema za montažu maske i ploče: Šankovi se isporučuju s pripremom za montažu završne maske i radne ploče, čime se omogućava savršeno uklapanje u izgled interijera.

Personalizirane maske: U dogovoru s investitorom, možemo izraditi i montirati maske koje su usklađene s estetikom i dizajnom prostora, dodatno naglašavajući jedinstvenost i stil objekta.

Naša izrada šankova po mjeri za ugostiteljske objekte je idealno rješenje za kafiće, barove, restorane i hotele. Kombinacija visokokvalitetnih materijala, modernog dizajna i funkcionalnosti čini ih savršenim izborom za svakog investitora koji želi podići razinu usluge i estetiku svog objekta.

Kako nas kontaktirati?

Ako imate bilo kakva pitanja ili jednostavno želite saznati više o našim proizvodima, molimo vas da nas kontaktirate ispod!

Naša Lokacija

Krehin gradac b.b., Čitluk

Kontakt:

+387 63 211 730

Email

info@eurotim.ba

Kontakt Forma

Možete nas kontaktirati i putem kontakt forme!